Hava Durumu

Vali Koç, Tebrikleri Kabul Etti, İade-i Ziyaretlere Başladı

Giresun'da göreve başlayan Vali Mustafa Koç, Ankara'dan üst düzey siyasetçilerin ve yerel protokolün tebrik ve iade-i ziyaretlerini kabul ediyor. Vali, belediye, adli makamlar, sivil toplum kuruluşları ve spor kulüplerini ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2026 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2026 22:47
Kaynak: Giresun Sonhaber
Vali Koç, Tebrikleri Kabul Etti, İade-i Ziyaretlere Başladı

Giresun’da göreve başlamasının ardından Vali Mustafa Koç’a yönelik tebrik ziyaretleri ve iade-i ziyaret programları yoğun tempoda devam ediyor. Hem Ankara’dan gelen üst düzey siyasi isimler hem de il protokolü, sivil toplum kuruluşları ve spor camiası temsilcileri Valilik makamında bir araya gelirken, Vali Koç da kurumlara nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Göreve başlaması dolayısıyla tebrikleri kabul eden Vali Mustafa Koç’u, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve siyasi temsilcilerden oluşan geniş bir heyet ziyaret etti. Ziyaret kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri, Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Prof. Dr. Nazım Elmas, CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ile TBMM 21. ve 22. Dönem Adıyaman Milletvekili ve Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve beraberindeki heyet Valilik makamında ağırlandı. Görüşmelerde Giresun’un genel durumu ve yürütülen çalışmalar ele alınırken, konuklar Vali Koç’a yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Vali Koç da nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.

Tebrik ziyaretlerinin ardından Vali Mustafa Koç, il protokolüne yönelik iade-i ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk olarak Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi makamında ziyaret eden Koç, belediyenin çalışmaları ve yerel yönetim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ardından adli yargı temsilcileriyle bir araya gelen Vali Koç; Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Burak Babacan ve Giresun İdare Mahkemesi Başkanı Suat Bice’yi makamlarında ziyaret ederek ildeki adli süreçler ve kurumlar arası iş birliği üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişi yapılırken, Vali Koç misafirperverlikleri dolayısıyla protokol üyelerine teşekkür etti.

Öte yandan Vali Mustafa Koç, sivil toplum kuruluşları ve spor camiası temsilcilerinin tebrik ziyaretlerini de kabul etti. Türkiye Kamu-Sen Giresun İl Temsilcisi Tacettin Engin ve yönetim kurulu üyeleri, Giresunspor Kulübü Başkanı Emin Eltuğral ve yönetim kurulu ile Türk Kızılay Giresun Şubesi Başkanı Hakan Korkmaz ve beraberindeki heyet Valilikte bir araya geldi. Kabullerde kurumların yürüttüğü faaliyetler ve Giresun’a yönelik projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Vali Koç, iyi dilek ve temennilerinden dolayı Türkiye Kamu-Sen, Giresunspor ve Türk Kızılay heyetlerine teşekkür etti.

Kaynak: Giresun Sonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.