Hava Durumu

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KOORDİNASYON TOPLANTISI

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıda kamu düzeni, güvenlik çalışmaları ve yönetim sorunları ele alındı. Vali Serdengeçti, İçişleri Bakanlığı'nın vizyonunu desteklediğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2026 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2026 21:19
Kaynak: Giresun Sonhaber
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KOORDİNASYON TOPLANTISI

VALİ SERDENGEÇTİ, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDA DÜZENLENEN KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 13 Ocak 2026 Salı günü İçişleri Bakanlığı ev sahipliğinde düzenlenen ve yeni atanan ile görev yerleri değişen valilerin katılımıyla gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına katıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan toplantıda; mülki idare hizmetlerinin etkinliği, kamu düzeninin güçlendirilmesi ile vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıca, sahada karşılaşılan sorunlar ve çözüm odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde izlenecek yol haritası değerlendirildi.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, valilerin devlet ile millet arasındaki en önemli bağ olduğunu vurgulayarak, “Valilerimiz, görev yaptıkları illerde milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamakla mükelleftir. Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımızın derdiyle hemhal olmak, çözüm üretmek ve hayırda yarışmak temel sorumluluğumuzdur. ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Büyük ve Güçlü Türkiye hedefi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ise, İçişleri Bakanlığı’nın ortaya koyduğu vizyonun sahadaki uygulamalar açısından yol gösterici olduğunu belirtti. Kamu düzeni ve vatandaş huzurunu esas alan mülki idare anlayışını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade eden Vali Serdengeçti, “Sayın Bakanımızın ortaya koyduğu kapsayıcı ve istikamet belirleyici yaklaşım, bizler için aynı zamanda bir mesuliyet kaynağıdır. Milletimizin huzur ve esenliğini temin etmek adına, tarafımıza tevdi edilen görevleri azim ve kararlılıkla yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Giresun Sonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.