Hava Durumu

KEŞAPSPOR İSTANBUL’DA CAMİASINI BULUŞTURDU

Keşapspor camiası, İstanbul Bakırköy’de düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Gecesi”nde buluştu. Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan ve Kulüp Başkanı Ünal Şensoy, kulübün geleceği ve dayanışmanın önemi hakkında mesajlar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2026 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2026 18:44
Kaynak: Giresun Sonhaber
KEŞAPSPOR İSTANBUL’DA CAMİASINI BULUŞTURDU

KEŞAPSPOR İSTANBUL’DA CAMİASINI BULUŞTURDU

Keşapspor Kulübü yönetimi ve camiası, İstanbul Bakırköy’deki Titanic Port’ta düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Gecesi”nde bir araya geldi. Buluşmada kulübün gelecek hedefleri, projeleri ve camia içindeki dayanışmayı güçlendirecek çalışmalar değerlendirildi.

Programda konuşan Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan, Keşapspor’un yalnızca sportif mücadele veren bir kulüp olmadığını belirterek, “Keşapspor, hemşehrilerimizi ortak bir paydada buluşturan önemli bir değerdir. İstanbul’daki bu buluşmamız da camiamızın birlik ve beraberliğinin güzel bir göstergesi oldu. Kulübümüz için destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Keşapspor Kulüp Başkanı Ünal Şensoy da hedeflere ulaşılmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek İstanbul’daki buluşmanın camia açısından önemli bir motivasyon oluşturduğunu ifade etti. Şensoy, Keşapspor’a destek veren hemşehrilere ve iş insanlarına teşekkür ederken, kulüp yönetimi de organizasyona ev sahipliği yapan Aygün Ailesi’ne misafirperverlikleri ile kulübe sağladıkları destek ve katkılar dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Giresun Sonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.