Hava Durumu

ÇERKEZ SOKAK SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Giresun Aksu Mahallesi'nde Çerkez Sokak'taki altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında yeni parke taşı döşeniyor. Bu çalışmalardan memnuniyet duyan mahalle sakinleri, yolların modern ve dayanıklı hale gelmesinden dolayı Belediye Başkanı Fuat Köse'ye teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2025 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2025 13:44
Kaynak: Giresun Belediyesi Basın Bürosu
ÇERKEZ SOKAK SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

ÇERKEZ SOKAK YENİDEN DÜZENLENİYOR
Giresun’un hızla büyüyen bölgelerinden Aksu Mahallesi'nde altyapı ve üstyapı çalışmaları aralıksız sürüyor.
Bu çerçevede, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksu Mahallesi'nde yer alan Çerkez Sokak’ta başlatılan yeni parke taşı döşeme çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Bu çalışma ile birlikte, bozuk ve kullanıma uygun olmayan yollar ve kaldırımlar tamamen yenilenerek, modern ve dayanıklı parke taşları ile kaplanıyor. Bu sayede hem yol güvenliği artırılacak hem de bölgenin estetik görünümünün geliştirilmesi amaçlanıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanarak sokağın yaya ve araç trafiğine yeniden açılacağını belirtti.
Mahalle sakinleri ise, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Giresun Belediyesi Basın Bürosu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.