Hava Durumu

ÖZGÜR ÖZEL İLETİŞİM’DEN “YENİ PARTİ” HESABI İÇİN UYARI

Özgür Özel İletişim, 19 Temmuz 2026'da yaptığı açıklamayla, sosyal medyada 'Yeni Parti' adıyla açılan hesabın Özgür Özel ile hiçbir bağlantısı olmadığını belirterek kamuoyunu yanıltıcı paylaşımlara karşı uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2026 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2026 19:05
Kaynak: Giresun Sonhaber
ÖZGÜR ÖZEL İLETİŞİM’DEN “YENİ PARTİ” HESABI İÇİN UYARI

ÖZGÜR ÖZEL İLETİŞİM’DEN “YENİ PARTİ” HESABI İÇİN UYARI

Sosyal medyada “Yeni Parti” adıyla açılan hesap üzerinden kuruluş sürecinin başlatıldığı yönünde paylaşımlar yapılmasının ardından Özgür Özel İletişim’den açıklama geldi. Hesabın Özgür Özel’le hiçbir bağlantısının bulunmadığı belirtilerek yanıltıcı paylaşımlara karşı uyarı yapıldı.

Sosyal medyada “Yeni Parti” adıyla açılan bir hesabın Özgür Özel ve ekibiyle bağlantılı olduğu yönünde oluşan izlenim üzerine Özgür Özel İletişim hesabından 19 Temmuz 2026’da bilgilendirme yayımlandı.

“Yeni Parti Kuruluş Çalışma Grubu” imzasıyla paylaşım yapan hesap, yeni siyasi partinin kuruluş sürecinin resmen başlatıldığını ve başvuruların yakında tamamlanacağını ileri sürdü. Özgür Özel İletişim ise söz konusu hesabın Özel’le hiçbir bağlantısının bulunmadığını kesin bir dille açıkladı.

“ÖZGÜR ÖZEL’LE HİÇBİR İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR”

Özgür Özel İletişim’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“‘Yeni Parti’ adıyla açılan sosyal medya hesabının Genel Başkanımız Özgür Özel’le hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Kamuoyunun yanıltıcı paylaşımlara itibar etmemesini önemle rica ederiz. Saygılarımızla…”

ÖZEL, İSİM VE LOGO ÇALIŞMALARINI AÇIKLAMIŞTI

Özgür Özel, 15 Temmuz’da yaptığı açıklamada olası yeni siyasi oluşum için isim ve logo çalışmalarının sürdüğünü, tüzük ile program hazırlıklarının yürütüldüğünü ve kurucular kurulunun belirlenmesi üzerinde çalışıldığını söylemişti.

Özel, resmî adımlar için temmuz sonu ile ağustos başını işaret ederken parti adının henüz kesinleşmediğini belirtmiş ve “Şimdilik ‘Yeni Parti’ diyelim” ifadesini kullanmıştı.

“YENİ PARTİ” ADI İÇİN MARKA BAŞVURUSU YAPILDI

Özel’in açıklamasının ardından “Yeni Parti” adı siyasi kulislerin öne çıkan başlıklarından biri oldu. Türk Patent ve Marka Kurumunun kamuya açık kayıtlarına göre bu ad için 17 Temmuz 2026’da 2026/092696 numarasıyla marka başvurusu yapıldı.

Özgür Özel İletişim’in son açıklaması ise doğrudan sosyal medyada açılan hesaba ilişkin yapıldı. Açıklama, olası partinin adı veya kuruluş hazırlıkları hakkında yeni bir duyuru içermedi; yalnızca söz konusu hesabın Özgür Özel’le bağlantılı olmadığı kayda geçirildi.

Kaynak: Giresun Sonhaber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.