
BULANCAK’TA ZAFER COŞKUSU DENİZE TAŞINDI
ÇOCUKLAR “ZAFER KÜREĞİ” ETKİNLİĞİNDE TÜRK BAYRAĞINI DENİZ ÜZERİNDE DALGALANDIRDI
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Bulancak’ta düzenlenen “Zafer Küreği” etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.
Bulancak Belediyesi ile Giresun Su Topluluğu Spor Kulübü iş birliğinde Ayvasıl Burunucu Plajı’nda gerçekleştirilen etkinliğe 10-17 yaş arasındaki çocuklar kürek ve SUP gösterileriyle katıldı.
DENİZ ÜZERİNDE AY YILDIZLI GÖRÜNTÜLER
Programda İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türk bayrağı ve balon seremonileri gerçekleştirildi. SUP tahtalarıyla denize açılan çocuklar, kırmızı-beyaz balonlarla oluşturdukları görüntülerle 30 Ağustos coşkusunu denize taşıdı.
Etkinliğin dikkat çeken anlarından biri ise çocukların denizin üzerinde Türk bayrağını açması oldu.
PROTOKOL DE ETKİNLİĞİ TAKİP ETTİ
Programa Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ve eşi Çiğdem Tuncer, Belediye Başkan Yardımcısı Merve Yılmaz Göksu, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir ve eşi Öznur Özdemir ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Tetik katıldı.
“Zafer Küreği” etkinliği, çocukların ve katılımcıların toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Bulancak Belediyesi, etkinlik dolayısıyla yaptığı açıklamada 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Millî Mücadele’nin tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle andı.