
GİRESUNLU BİSİKLETÇİLERDEN TÜRKİYE KUPASI’NDA GURUR VEREN BAŞARI
Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen Türkiye Kupası 6. Etap Puanlı Yol Yarışları’nda Giresun’u temsil eden sporcular, yol ve kriteryum yarışlarında elde ettikleri derecelerle kente büyük gurur yaşattı.
GİRESUN’UN PEDALLARI HATAY’DA KÜRSÜYE ÇIKTI
2-4 Temmuz 2026 tarihleri arasında Hatay’ın İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Kupası 6. Etap Puanlı Yol Yarışları, Giresunlu sporcuların başarılı performansına sahne oldu.
Giresun Spor Lisesi Spor Kulübü ve Giresun ATA Bisiklet Spor Kulübü sporcuları, farklı yaş kategorilerinde mücadele ederek önemli dereceler elde etti.
ELİF NİHAN YAVUZ’DAN U15 KADINLARDA BAŞARI
Yarışların ilk gününde yapılan yol yarışlarında, U15 Kadınlar kategorisinde Giresun Spor Lisesi Spor Kulübü sporcusu Elif Nihan Yavuz, başarılı performansıyla dikkat çekti.
Elif Nihan Yavuz, ikinci gün gerçekleştirilen kriteryum yarışlarında da aynı kategoride Giresun’u temsil ederek önemli bir dereceye imza attı.
DORUK BIÇAK VE ATA BİSİKLET’TEN DERECE
İkinci gün yapılan kriteryum yarışlarında U13 Erkekler kategorisinde Doruk Bıçak, Giresun ATA Bisiklet Spor Kulübü adına yarıştı.
Aynı organizasyonda U13 Erkekler Takım Klasmanı’nda Giresun ATA Bisiklet Spor Kulübü de başarılı sonuç elde ederek Giresun adına önemli bir derece kazandı.
ANTRENÖRLERE VE KULÜPLERE TEBRİK
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, elde edilen başarıların ardından sporcuları, kulüpleri ve antrenörleri tebrik etti.
Açıklamada, Giresun’u başarıyla temsil eden sporcuların yanı sıra Giresun Spor Lisesi Spor Kulübü, Giresun ATA Bisiklet Spor Kulübü, antrenörler Hasan Demirel ve Emre Genç kutlanarak, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunuldu.
“SPORCULARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü açıklamasında, genç sporcuların elde ettiği derecelerin kent adına gurur verici olduğu vurgulanarak şu mesaj paylaşıldı:
“İlimizi başarıyla temsil ederek bizlere gurur yaşatan sporcularımızı, kulüplerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor; başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcularımızın her zaman yanındayız.”