
OKUL SPORLARI FUTBOL GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI
GİRESUN SPOR LİSESİ ÇİFTE ŞAMPİYON OLDU
Giresun’da düzenlenen Okul Sporları Futbol Gençler Kız–Erkek İl Birinciliği müsabakaları, 16 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Büyük çekişmeye sahne olan organizasyonun sonunda Giresun Spor Lisesi, hem kızlar hem de erkekler kategorisinde şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı.
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen müsabakalar, 15 Temmuz Sahası ile Tirebolu İlçe Stadı’nda oynandı. İl genelinden çok sayıda okul takımının katıldığı turnuva, genç sporcuların performansı ve rekabetiyle dikkat çekti.
Turnuva sonunda her iki kategoride de birinciliği elde eden Giresun Spor Lisesi, 30 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek olan grup müsabakalarında Giresun’u temsil etme hakkı kazandı.
Erkekler Kategorisi Sonuçları
Giresun Spor Lisesi
Bulancak Fen Lisesi
Tirebolu Şehit İsmail Kefal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Tirebolu Anadolu Lisesi
Kızlar Kategorisi Sonuçları
Giresun Spor Lisesi
Tirebolu İskenderkaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, organizasyonun genç sporcuların gelişimi açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirterek turnuvaya katılan tüm sporcuları ve emeği geçen öğretmenleri tebrik etti.
Yetkililer ayrıca, Trabzon’da düzenlenecek grup müsabakalarında Giresun’u temsil edecek olan Giresun Spor Lisesi’ne başarılar diledi.