Hava Durumu

GİRESUN’DA AYAK TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2025 06:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2025 06:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.giresunsonhaber.com
GİRESUN’DA AYAK TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

GİRESUN’DA AYAK TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

Giresun Belediyesi tarafından Giresun’un unutulmaz değeri Alaattin Gökçe anısına düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası tamamlandı. Yaz akşamlarına renk katan turnuva taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

4 Ağustos’ta başlayan ve yoğun katılımla gerçekleşen turnuvanın şampiyonu Filistin Çocukları oldu. İkinciliği Haddini Bilbao, üçüncülüğü ise Menkoi kazandı.

Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlar alkışlar eşliğinde kupalarını aldı. Günün anısına Gökçe’nin ailesine de plaket takdim edildi.

Tribünleri dolduran Giresunlular, turnuva boyunca takımlara tam destek verdi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, turnuvaya katılan sporculara ve destek verenlere teşekkür ederek, “Bu turnuva hem Alaattin Gökçe’nin adını yaşattı hem de sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.