Hava Durumu

110. Yılda 110 Kahramanlık Öyküsü

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2025 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2025 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.giresunsonhaber.com
110. Yılda 110 Kahramanlık Öyküsü

110. Yılda 110 Kahramanlık Öyküsü

Giresun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü çerçevesinde, şanlı tarihimizin kahramanlarını anmak ve aziz şehitlerimize duyulan derin minneti ifade etmek amacıyla anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı. İl Müdürü Mustafa Modaoğlu ve Şube Müdürü Seda Sümer Aydın’ın koordinasyonunda hazırlanan "110. Yıl 110 Kahramanlık Öyküsü" sergisi, şehitlerimizin fedakârlıklarını hatırlatmak ve kahramanlık hikâyelerini geleceğe taşımak için özenle tasarlandı.

Bu özel sergide, Giresun’un yiğit evlatlarının, ülkemizin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın resimleri sergilendi.Sergilenen her bir fotoğraf, milletimizin bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığını ve azmini bir kez daha gözler önüne serdi.

Etkinlik boyunca ziyaretçilere şu anlamlı mesaj iletildi: "Bu topraklar, uğrunda can veren kahramanlarla vatan olur ve şehitlerimiz milletimizin gönlünde sonsuz bir yer edinir."

 Aziz kahramanlarımızı rahmet, minnet ve sonsuz saygıyla anıyoruz. Ruhları şad, makamları cennet olsun!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.