Hava Durumu

#Büyük Sanayi Sitesi

giresunsonhaber - Büyük Sanayi Sitesi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Büyük Sanayi Sitesi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

BAŞKAN KÖSE SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU Haber

BAŞKAN KÖSE SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

BAŞKAN KÖSE SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Büyük Sanayi Sitesi’nde esnafla bir araya geldi. Sanayi esnafının şehir ekonomisinin belkemiği olduğunu vurgulayan Köse, bölgede 14 milyon 500 bin liralık yatırım yapıldığını açıkladı. SANAYİ ESNAFIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, esnaf ziyaretleri kapsamında Büyük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Sanayi Sitesi 1. Blok’ta düzenlenen kahvaltı programında esnafla aynı masada buluşan Köse, iş yerlerini gezerek hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Ziyarette sanayi esnafının talep ve önerilerini dinleyen Köse, üretim yapan, istihdam sağlayan ve ekonomik zorluklara rağmen ayakta kalma mücadelesi veren esnafın şehir için taşıdığı öneme dikkat çekti. “ÜRETEN ESNAF ŞEHRİN GÜCÜDÜR” Başkan Fuat Köse, sanayi esnafının Giresun ekonomisinin temel dayanaklarından biri olduğunu belirterek, alın teriyle çalışan her esnafın kente değer kattığını söyledi. Köse, “Üreten esnaf şehrin gücüdür. Sanayi esnafımız şehir ekonomisinin belkemiğini oluşturuyor. Alın teriyle çalışan, üreten ve istihdam sağlayan esnafımız, yerel ekonomimize önemli katkılar sunuyor. İşlerinizin iyi gitmesi ve kazancınızın bereketli olması bizleri de mutlu ediyor” dedi. SANAYİ SİTESİNE 14,5 MİLYON LİRALIK YATIRIM Büyük Sanayi Sitesi’nin belediyenin öncelik verdiği bölgeler arasında yer aldığını ifade eden Köse, göreve geldikleri günden bu yana bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çalışma yürüttüklerini söyledi. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta, kooperatif yönetimi ve esnafla sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Köse, gelen taleplerin belediye imkânları doğrultusunda karşılandığını kaydetti. Köse, Büyük Sanayi Sitesi’nde toplam 14 milyon 500 bin liralık yatırım gerçekleştirildiğini açıkladı. ALTYAPI, ÜSTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Belediyenin bölgede yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ali Usta Caddesi’nde altyapı ve üstyapı tamamen yenilendi. Yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları güçlendirildi. Bölgede 18 bin metrekare parke döşemesi yapılırken, yeni döküm ve yama yöntemiyle 400 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Deniz Sitesi tarafındaki karşı bloklarda da yol, kaldırım, çevre düzenleme ve betonlama çalışmaları tamamlandı. KOOPERATİF YÖNETİMİYLE GÖRÜŞTÜ Başkan Fuat Köse, program kapsamında Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ve yönetimini de ziyaret etti. Görüşmede sanayi esnafının beklentileri, devam eden ihtiyaçlar ve bölgeye yönelik çalışmalar ele alındı. Kooperatif Başkanı Muammer Usta, Büyük Sanayi Sitesi’nde yapılan hizmet ve yatırımlar nedeniyle Başkan Fuat Köse ile belediye ekiplerine teşekkür etti. ESNAFTAN KÖSE’YE DESTEK Programa katılan sanayi esnafı, Başkan Fuat Köse’nin bölgenin sorunlarını yakından bildiğini ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediğini belirtti. Esnaf, Köse’nin göreve geldikten sonra da sanayi esnafıyla bağını koparmadığını, ziyaretlerle talepleri yerinde dinlediğini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN KÖSE SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR Haber

BAŞKAN KÖSE SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN KÖSE SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehir genelinde yürütülen altyapı ve üstyapı projelerini yerinde inceleyerek saha ekipleriyle birlikte değerlendirmelerde bulundu. Başkan Köse, gün boyunca farklı mahallelerde süren projeleri ziyaret ederek, hem mevcut çalışmaları gözden geçirdi hem de vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Belediye birim müdürleriyle birlikte sahada gezen Başkan Köse’nin ilk durağı, Teyyaredüzü Mahallesi Terminal Kavşağı’ndaki peyzaj düzenleme çalışmaları oldu. Daha sonra Aydınlar Mahallesi’ne geçen Belediye Başkanı, Samsunlu Sokak’ta tamamlanmak üzere olan yağmur suyu hattı yapımını inceledi. Köse, altyapı yatırımlarının, kentte su baskını riskini azaltacağını vurguladı. Büyük Sanayi Sitesi’nde de yoğun bir tempo hakimdi. Burada hem 250 metrelik yağmur suyu hattı hem de 200 metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını inceleyen Başkan Köse, ayrıca Batlama Sanayi Sitesi’nde süren içme suyu yenileme çalışmalarını da kontrol etti. BAŞKAN KÖSE; "HER MAHALLEYE EŞİT YATIRIM" Saha incelemeleri sırasında açıklamada bulunan Başkan Fuat Köse, hizmet odaklı çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. "Göreve geldiğimizden itibaren amacımız, Giresun’un her mahallesine eşit bir şekilde yatırım götürmek" diyen Başkan Köse, "Bizler, çalışmalarımızı masa başında değil, bizzat sahada izliyoruz. Günün her saatinde, ekiplerimizle birlikte sahadayız çünkü yapılan her işin vatandaşlarımızın günlük yaşamına doğrudan etkisi olduğunu biliyoruz. Her mahallenin ihtiyacı başka, her sokağın önceliği farklı; bu yüzden planlamalarımızı yerinde gözlemleyerek yapıyoruz. Giresun’u sadece bugünün değil, geleceğin ihtiyaçlarına da hazırlamak niyetindeyiz. Güçlü bir altyapı, modern bir üstyapı ve yaşayan bir şehir düzeni oluşturma konusunda kararlıyız" şeklinde konuştu.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.