
VALİ KOÇ’TAN BAYRAM MESAİSİNDEKİ TRAFİK EKİPLERİNE ZİYARET
Giresun Valisi Mustafa Koç, Emniyet Bölge Trafik Uygulama Noktası’nda görev yapan personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bayram trafiğinin yoğunlaştığı noktada gerçekleştirilen ziyarette hem görev başındaki polislerle bayramlaşan hem de denetimlerde durdurulan araçlardaki vatandaşlarla bir araya gelen Koç, sürücülere önemli uyarılarda bulundu.
Uygulama noktasında incelemelerde bulunan Vali Koç, vatandaşların bayramını tebrik ederken özellikle emniyet kemeri kullanımı ve hız sınırlarına uyulmasının hayati önem taşıdığını vurguladı. Bayram yolculuklarında trafik kurallarına eksiksiz uyulması çağrısı yapan Koç’un, güvenli ulaşım için sahada görev yapan ekiplere de kolaylıklar dilediği bildirildi.
Bayram süresince trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetimlerin sürdüğü Giresun’da, yetkililer sürücülerden hem kendi can güvenlikleri hem de diğer yol kullanıcılarının güvenliği için kurallara azami dikkat göstermelerini istedi.