Giresun’da üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor

Giresun Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle şehir genelinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Aksu, Teyyaredüzü ve Erikliman mahalleleri ile Sanayi Sitesi'nde kaldırım yenileme, taş duvar imalatı ve beton yol yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2026 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2026 14:00
https://www.giresunsonhaber.com

Giresun Belediyesi, şehir genelindeki üstyapı faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların ilettiği talepleri önceliklendiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen çalışma programı çerçevesinde ihtiyaç duyulan bölgelerdeki uygulamalarına devam ediyor.

GİRESUN (İGFA) - Bu çalışmalar kapsamında ekipler, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde parke kaldırım yenileme işlemleri yürütürken, Teyyaredüzü Mahallesi Alınca Sokak’ta taş duvar yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Erikliman Mahallesi Devret Caddesi Kültür Sokak’ta kaldırım düzenleme işlemleri sürerken, Sanayi Sitesi 33 Nolu Sokak’ta beton yol yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Sanayi Sitesi 13 Nolu Sokak’ta ise yıpranan parke yolların bakım ve onarım işlemleri yürütülüyor.

Belediye yetkilileri, mahallelerden gelen taleplerin önem sırasına göre ele alındığını vurgulayarak, kent genelinde ulaşımı daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturmak adına çalışmaların planlandığı şekilde devam edeceğini bildirdi.