
GİRESUN’DA RAMAZAN AKŞAMINA TÜRK HALK MÜZİĞİ EŞLİK ETTİ
Giresun Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında bu akşam düzenlediği Türk Halk Müziği konserinde, sanatçı Mehmet Gökçe Giresunlularla buluştu. Program, 10 Mart Salı akşamı saat 20.30’da Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Giresun’da Ramazan etkinlikleri bu akşam müzikle devam etti. Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği konserinde, Mehmet Gökçe solist olarak sahne aldı. Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen programda vatandaşlar, Ramazan ayının manevi atmosferini Anadolu ezgileri eşliğinde yaşadı.
Belediyenin etkinlik duyurularında konserin “dolu dolu Ramazan etkinlikleri” kapsamında hazırlandığı belirtilirken, programa tüm hemşehriler davet edildi. Bu akşamki buluşmada salonu dolduran izleyiciler, Türk halk müziğinin sevilen eserleriyle keyifli bir akşam geçirdi.
Giresun Belediyesi’nin paylaşımında da, Mehmet Gökçe’nin solistliğinde vatandaşlarla güzel bir akşam yaşandığı, Anadolu’nun gönül tellerine dokunan ezgilerle Ramazan’ın manevi ikliminin birlikte hissedildiği vurgulandı