GİFOD’DA “GÖLGELER” FOTOĞRAF SUNUMU VE SÖYLEŞİSİ

GİFOD’da Zerrin Yanıkömeroğlu’nun “Gölgeler” fotoğraf sunumu ve söyleşisi 26 Şubat Perşembe 20.00’de GİFOD Kültür ve Sanat Merkezi’nde. Işık-gölge ilişkisi ve görsel estetik üzerine değerlendirmeler yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2026 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2026 21:54

GİFOD’DA “GÖLGELER” FOTOĞRAF SUNUMU VE SÖYLEŞİSİ

Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) üyesi Zerrin Yanıkömeroğlu, “Gölgeler” adlı fotoğraf sunumu ve söyleşisiyle fotoğrafseverlerle buluşuyor.

Işıkla görünür olanın, gölgeyle anlatılanın izini süren sunumda; fotoğrafta ışık–gölge ilişkisi, anlatım dili ve görsel estetik üzerine değerlendirmeler yapılacak. Söyleşi bölümünde ise katılımcılar, sanatçıyla doğrudan etkileşim kurarak çalışmaların arka planına dair sorularını yöneltebilecek.

Etkinlik, 26 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de, GİFOD (Sokakbaşı) Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fevzipaşa Caddesi No:60 adresindeki merkezde düzenlenecek sunum ve söyleşi, tüm fotoğraf tutkunlarına açık olacak.

Etkinlik Bilgileri

Tarih: 26 Şubat Perşembe

Saat: 20.00

Yer: GİFOD (Sokakbaşı) Kültür ve Sanat Merkezi, Fevzipaşa Cd. No:60, Giresun