
ŞENYÜREK: “FİSKOBİRLİK GELECEĞİ GÜVENCE ALTINA ALAN BİR YAPIYA KAVUŞMALI”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte FİSKOBİRLİK’in 87. Olağan Mali Genel Kurulu’na katıldı.
Genel kurula ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şenyürek, kamuoyuyla daha önce paylaşılan eleştirilere doğrudan yanıtlar almak ve süreci yerinde takip etmek amacıyla toplantıda hazır bulunduklarını ifade etti. Şenyürek, genel kurulun FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu’na, genel kurul delegelerine ve alın teriyle üretim yapan tüm fındık üreticilerine hayırlı olmasını diledi.
FİSKOBİRLİK’in, bir asra yaklaşan geçmişiyle on binlerce üreticinin emeğini ve Cumhuriyet’in en önemli ekonomik miraslarından birini temsil ettiğini vurgulayan Şenyürek, şu değerlendirmede bulundu:
“FİSKOBİRLİK’in kazanç üreten, sürdürülebilir, hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla yoluna devam etmesi hepimizin ortak sorumluluğudur.”
Şenyürek, FİSKOBİRLİK’in günü kurtaran değil, geleceği güvence altına alan bir yapıya kavuşturulması gerektiğini belirterek, bu doğrultuda eleştiri, uyarı ve takip görevlerini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.