CHP GİRESUN 23 NİSAN’DA ATATÜRK MEYDANI’NDA TÖREN DÜZENLEYECEK

CHP Giresun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 23 Nisan Perşembe günü saat 11.30’da Atatürk Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenleyecek. Parti, tüm yurttaşları törene katılarak bayram coşkusunu paylaşmaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2026 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2026 14:29

CHP GİRESUN 23 NİSAN’DA ATATÜRK MEYDANI’NDA TÖREN DÜZENLEYECEK

CHP Giresun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 23 Nisan Perşembe günü saat 11.30’da Atatürk Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirecek. Parti, tüm yurttaşları törene katılmaya çağırdı.

23 NİSAN İÇİN ÇAĞRI YAPILDI

CHP Giresun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Meydanı’nda tören düzenleyecek. Çelenk sunma töreni, 23 Nisan Perşembe günü saat 11.30’da gerçekleştirilecek.

Yapılan çağrıda, ulusal egemenlik vurgusu öne çıktı. Açıklamada, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu mesajı verildi.

TÖRENİN ADRESİ ATATÜRK MEYDANI

Program, Giresun Atatürk Meydanı’nda yapılacak. Tören kapsamında 23 Nisan’ın anlam ve önemine uygun etkinlik gerçekleştirilecek, ulusal egemenlik ve çocuk bayramı birlikte vurgulanacak.

CHP Giresun, kentte yaşayan tüm vatandaşları törene davet etti.

“EGEMENLİK MİLLETİNDİR, GELECEK ÇOCUKLARIMIZINDIR”

Yapılan davet metninde, 23 Nisan’ın yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda ulusal egemenliğin güçlü bir ifadesi olduğu vurgulandı. Açıklamada, “Egemenlik milletindir. Gelecek çocuklarımızındır” mesajına yer verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenecek törenin, çocuklara armağan edilen bayramın coşkusunu ve milli egemenlik bilincini meydanda buluşturması bekleniyor.