BULANCAK’TA 23 NİSAN’DA MAKAM KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVREDİLDİ

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 23 Nisan kapsamında makam koltuğunu Barbaros İlkokulu öğrencisi Aras Selim Yavuz’a devretti. Temsili başkan Yavuz, çocuklar için güvenli oyun alanları ve sokak hayvanlarına mama desteği talebinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2026 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2026 17:00

BULANCAK’TA 23 NİSAN’DA MAKAM KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVREDİLDİ

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltuğunu Barbaros İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Aras Selim Yavuz’a devretti. Temsili başkan Aras Selim Yavuz, ilçede çocuklar için daha fazla güvenli oyun alanı ve sokak hayvanları için mama desteği istedi.

ARAS SELİM YAVUZ TEMSİLİ BAŞKAN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bulancak Belediyesi’nde düzenlenen ziyarette, Barbaros İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Aras Selim Yavuz temsili olarak belediye başkanlığı makamına oturdu.

Ziyarette Aras Selim Yavuz’a Helin Kılıç ile Aras Ada eşlik etti. Programda Okul Müdürü Tansu Nebil ile Sınıf Öğretmeni Muharrem Odabaş da yer aldı.

ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ OYUN ALANI TALEBİ

Temsili olarak başkanlık koltuğuna oturan Aras Selim Yavuz, ilçede çocuklar için daha fazla ve güvenli oyun alanı yapılmasını istedi. Minik başkan, sokakta yaşayan kedi ve köpekler için mama desteğinin artırılması talebini de dile getirdi.

SIBIÇ: ÇOCUKLAR GELECEĞİN TEMİNATIDIR

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, çocukları belediyede ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Sıbıç, 23 Nisan’ın çocukların değerini ve önemini gösteren en özel günlerden biri olduğunu söyledi.

Necmi Sıbıç, son günlerde yaşanan okul saldırılarının bayram sevincine gölge düşürdüğünü de ifade etti. Sıbıç, bu tür acı olayların bir daha yaşanmamasını dilediğini belirterek tüm çocukların ve milletin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.