BEKTAŞ YAYLASI GİRİŞİNDE ARAÇ YOLDAN ÇIKTI: İLK BİLGİLERE GÖRE 2 YARALI

Giresun Bektaş Yaylası girişinde 5 Kasım 2026'da kar nedeniyle kayan bir araç, yaklaşık 50 metre aşağı yuvarlandı. İlk belirlemelere göre kazada iki kişi yaralandı. Olayla ilgili ayrıntılar bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2026 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2026 11:47
https://www.giresunsonhaber.com

BEKTAŞ YAYLASI GİRİŞİNDE ARAÇ YOLDAN ÇIKTI: İLK BİLGİLERE GÖRE 2 YARALI

Giresun'un Bektaş Yaylası girişinde kar nedeniyle kaydığı belirtilen bir aracın yoldan çıkarak yaklaşık 50 metre aşağıya yuvarlandığı ve kazada iki kişinin yaralandığı yönünde ilk bilgiler ulaştı. Olayla ilgili ayrıntılar bekleniyor.

Giresun'da 5 Kasım 2026 tarihinde Bektaş Yaylası girişinde trafik kazası meydana geldiği yönünde bilgiler geliyor.

Edinilen ilk bilgilere göre, kar nedeniyle kaydığı belirtilen bir araç kontrolden çıkarak yoldan aşağı yuvarlandı. Aracın yaklaşık 50 metre aşağıya düştüğü ve kazada iki kişinin yaralandığı bildiriliyor.

Ayrıntılar Bekleniyor

Kazanın kesin meydana geliş nedeni, yaralıların sağlık durumu ve olayın diğer ayrıntıları henüz resmî kaynaklarca doğrulanmadı.

Gelişmeleri takip ediyoruz. Yeni bilgiler ulaştıkça haberimiz güncellenecektir.