Hava Durumu

2025 YILINDA 51.272 TON SEBZE MEYVE GİRİŞİ OLDU

Giresun Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali, 2025'te 51.272 ton ürünle büyük ivme gösterdi. Üretim bölgelerinden gelen ürünler halka ulaştırılırken, belediye 8,6 milyon TL gelir elde etti. Kontrol ve bilinçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2025 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2025 13:38
Kaynak: Giresun Belediyesi Basın Bürosu
2025 YILINDA 51.272 TON SEBZE MEYVE GİRİŞİ OLDU

BELEDİYE YAŞ SEBZE VE MEYVE HALİ HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR

2025'TE 51.272 TON SEBZE VE MEYVE GİRİŞİ GERÇEKLEŞTİ

Giresun Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali faaliyetine büyük bir ivmeyle devam ediyor.

Giresun Belediyesi’ne bağlı Yaş Sebze ve Meyve Hali, kentin sebze ve meyve gereksinimini karşılamak üzere etkinliğini sürdürüyor.

Üretim bölgelerinden gelen taze ürünler, pazarcılar, bakkal ve süpermarketler tarafından alınıp halka sunuluyor.

Ayrıca, ilgili müdürlük tarafından bilinçlendirme ve kontrol çalışmaları yapılarak, satıcıların daha bilinçli şekilde hareket etmeleri sağlanıyor.

Giriş ve çıkış noktaları aracılığıyla araçlar ve gelen ürünler, hal çalışanları tarafından izleniyor ve gerekli denetimler yapılıyor.

Müdürlüğün yayımladığı verilere göre, yıl boyunca Yaş Sebze ve Meyve Haline 2428 araçla toplamda 51.272 ton sebze ve meyve giriş yaptı.

Bu faaliyetler sonucunda Giresun Belediyesi 8 milyon 592 bin 404 TL gelir elde etti.

Kaynak: Giresun Belediyesi Basın Bürosu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.